Fantela a Marenič získali prvé jachtárske zlato pre Chorvátsko

NETKY.SK • 18 August 2016, 19:49 • 2 min
Fantela a Marenič získali prvé jachtárske zlato pre Chorvátsko

RIO DE JANEIRO - Chorvátski reprezentanti Šime Fantela a Igor Marenič sa stali olympijskými víťazmi v jachtárskej triede 470er.

slovakia

left justify in out

Strieborné medaily si v Riu de Janeiro vybojovali Austrálčania Mathew Belcher a Will Ryan, bronz putuje do Grécka zásluhou dvojice Panagiotis Mantis a Pavlos Kagialis.

 

Fantela s Mareničom získali historicky prvé jachtárske zlato pre Chorvátsko, keď detronizovali obhajcov prvenstva z Londýna, Austrálčanov v konečnej klasifikácii zdolali o 15 bodov.

 

muži - 470er - konečné poradie po 11 rozjazdách: 1. Šime Fantela, Igor Marenič (Chorv.) 43, 2. Mathew Belcher, Will Ryan (Austr.) 58, 3. Panagiotis Mantis, Pavlos Kagialis (Gréc.) 58, 4. Stuart McNay, Dave Hughes (USA) 71, 5. Luke Patience, Chris Grube (V.Brit.) 75, 6. Anton Dahlberg, Fredrik Bergström (Švéd.) 79

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona