Fantasy podprsenku predvedie tento rok Lily Aldridge, luxusné prádielko stojí 2 milióny dolárov

NETKY.SK • 3 November 2015, 15:27 • 2 min
Fantasy podprsenku predvedie tento rok Lily Aldridge, luxusné prádielko stojí 2 milióny dolárov

BRATISLAVA - Luxusnú Fantasy podprsenku z dielne Victoria's Secret bude na tohtoročnej Victoria's Secret Fashion Show predvádzať americká modelka Lily Aldridge. Dvadsaťdeväťročná rodáčka z Kalifornie novinku prezradila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila svoju fotografiu v drahej bielizni.

slovakia

left justify in out

Kúsok, ktorý navrhol svetoznámy klenotník Pascal Mouawad, tvarom pripomína ohňostroj a má hodnotu dva milióny amerických dolárov (v prepočte približne 1,82 milióna eur). Zdobia ho diamanty, modré topásy, žlté zafíry a ružové krištále zasadené do zlata. "Nemám strach. Som nadmieru nadšená a neviem sa dočkať, keď vystúpim na mólo, budem ju mať na sebe a užijem si tú chvíľu," povedala Aldridge pre PeopleStyle. "Niektoré z dievčat, ktoré mali Fantasy podprsenku predo mnou, mi hovoria, aby som si užila každý okamih. Je to špeciálna skúsenosť a ja som skutočne nadšená," dodala. Modelka tiež priznala, že o tom, že bude predvádzať Fantasy podprsenku, sa dozvedela v júli, a okrem manžela, hudobníka Caleba Followilla, o tom nemohla nikomu povedať. "Bol veľmi hrdý, bol nadšený. Poslal mi kvety," prezradila Aldridge.


Tradícia miliónovej Fantasy podprsenky sa datuje do roku 1996, keď ju po prvý raz, vtedy len na fotografiách, predviedla Claudia Schiffer. Kúsok s názvom Million Dollar Miracle Bra, teda Zázračná milióndolárová podprsenka, mal hodnotu rovný milión amerických dolárov. Odvtedy mali česť obliecť si Fantasy podprsenku aj Heidi Klum, Tyra Banks, Gisele Bündchen, Adriana Lima, Miranda Kerr alebo Češky Daniela Peštová a Karolína Kurková. Vlani Victoria's Secret predstavila dve miliónové podprsenky, ktoré si obliekli Adriana Lima a Alessandra Ambrósio. Počas špeciálnej Victoria's Secret Fashion Show luxusnú bielizeň po prvý raz predviedla Heidi Klum v roku 2001. Tohtoročná prehliadka sa dostane na televízne obrazovky 8. decembra. Hudobnými hostkami budú Rihanna a Selena Gomez.


Lily Aldridge sa modelingu začala venovať v 16 rokoch. Objavila sa na obálkach španielskeho vydania časopisu Vogue či magazínov French Glamour, Vogue Mexico, Elle Korea, Elle Brazil, Elle Vietnam či Esquire Mexico. V roku 2010 sa stala anjelom Victoria's Secret. S Calebom Followillom, ktorý je spevákom americkej kapely Kings of Leon, sa zosobášila v roku 2011. Majú spolu dcéru Dixie Pearl. Aldridge sa objavila vo videoklipoch ku skladbám Use Somebody a Temple manželovej skupiny a tiež vo videoklipe Taylor Swift ku skladbe Bad Blood.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies