Fantastická thrashmetalová päťka mieri do Bratislavy

NETKY.SK • 11 Júl 2022, 13:45 • 2 min
Fantastická thrashmetalová päťka mieri do Bratislavy

Do Bratislavy mieri ultimátna zostava a sen každého true thrashmetalistu: Testament, Sepultura, Exodus, Death Angel a Heathen.

slovakia

left justify in out

Koncert nie je zastávka spoločného tour, ale ide o unikátne stretnutie troch rôznych turné v jednom meste a v ten istý večer. Poznačte si dátum 12. júla a miesto Refinery Gallery, pretože tento koncert sa nebude opakovať nikde inde na svete. 

 

img

 

Koncert, ktorý nemá headlinera. Tak by sa dala zhrnúť bratislavská zrážka troch thrashových turné. Každá zo zúčastnených kapiel momentálne prežíva svoje silné obdobie. Či už je reč o Testament, ktorí na posledných doskách Brotherhood of Snakes a Titans Of Creation predviedli lavínu šťavnatých riffov. Do slovenskej metropoly prídu s novou posilou, ktorú nie je nikto iný ako Dave Lombardo. Mimoriadnou energiou sú momentálne napumpovaní aj Exodus, ktorí sa po rokoch čakania prišli so skvelou „Persona Non Grata“.

 

img

 

V podobnej sile príde aj Sepultura a jej posledná doska „Quadra“ je nekompromisný diktát. Pridajú sa aj Death Angel. Mimoriadnu zostavu uzatvárajú Heathen, americkí Coroner v powermetalovom podaní, ktorí pred dvoma rokmi vydali podarený album „Empire of the Blind“.

 

Možno vás zaujme: Tri dni vypredanej Pohody boli oslavou hudby, slobody a života



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies