Fandiť našim proti Česku sa bude dať na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave

NETKY.SK • 8 Máj 2014, 14:10 • 2 min
Fandiť našim proti Česku sa bude dať na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave

BRATISLAVA - Fanúšikovia hokeja môžu opäť zápasy Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji sledovať od piatka v centre hlavného mesta na Hviezdoslavovom námestí.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa bratislavského Starého Mesta Alexandra Obuchová, veľkoplošná obrazovka tu bude počas celého hokejového šampionátu. Už v piatok 9. mája o si tu budú môcť Bratislavčania aj návštevníci mesta pozrieť úvodné stretnutie Majstrovstiev sveta Slovensko- Česko, doplnila Obuchová s tým, že pred obrazovku pozývajú od 19:45.

 

Starostka Starého Mesta Táňa Rosová pripomenula, že športovým fanúšikom na Hviezdoslavovom námestí v minulosti ponúkli prenosy z kľúčových zápasov majstrovstiev sveta v hokeji 2012 a 2013 a tento rok zimnú olympiádu v ruskom Soči a aj finále tenisového turnaja Australia Open s Dominikou Cibulkovou. Veľkoplošnú obrazovku Staré Mesto inštaluje s pomocou partnerov - Orange Slovensko a Bratislavského samosprávneho kraja. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies