Faltýnkov zdravotný stav je stabilizovaný, za kolapsom bolo asi vyčerpanie

NETKY.SK • 13 Január 2017, 06:43 • 2 min
Faltýnkov zdravotný stav je stabilizovaný, za kolapsom bolo asi vyčerpanie

PRAHA - Za kolapsom Jaroslava Faltýnka (54), predsedu poslaneckého klubu českého hnutia ANO, ktorého previezla dnes sanitka z Poslaneckej snemovne Parlamentu ČR v Prahe do tamojšej Ústrednej vojenskej nemocnice, bolo pravdepodobne iba vyčerpanie organizmu.

slovakia

left justify in out

Politikov stav je stabilizovaný a nie je podľa informácií internetového serveru Lidovky.cz vážny. Za kolapsom nebol ani infarkt, ani náznak mozgovej príhody. Faltýnek sa podrobuje v nemocnici nevyhnutným vyšetreniam.

 

"Pán Faltýnek bol hospitalizovaný. Som s ním v kontakte. Snáď to nebude vážne a bude skoro fit," napísal pre spomínaný server jeho majiteľ, predseda ANO a minister financií ČR Andrej Babiš.

 

Angažovaný politik ešte v stredu intenzívne diskutoval na pôde snemovne o zákone o konflikte záujmov a poskytoval vyhlásenia pre rôzne médiá.

 

Faltýnek, ktorý je nielen šéfom poslaneckého klubu, ale aj prvým podpredsedom ANO, patrí medzi najbližších Babišových spolupracovníkov. Je navyše aj predsedom výboru pre pôdohospodárstvo Poslaneckej snemovne a členom predstavenstva holdingovej spoločnosti Agrofert.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies