Falošní policajti, ktorí ulúpili vyše 54-tisíc eur, skončili v rukách skutočných policajtov

NETKY.SK • 12 Marec 2018, 15:19 • 2 min
Falošní policajti, ktorí ulúpili vyše 54-tisíc eur, skončili v rukách skutočných policajtov

BRATISLAVA/RIMAVSKÁ SOBOTA - Policajti odhalili páchateľov, ktorí koncom januára v rodinnom dome v obci Teplý vrch prepadli muža a jeho partnerku. Falošní policajti vtedy z trezora ukradli viac ako 54-tisíc eur.

slovakia

left justify in out

Podozrivý trojlístok z Banskobystrického kraja zadržali policajti minulý týždeň. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, podľa doteraz získaných informácií a dôkazového materiálu mali všetci traja muži na tomto násilnom skutku podiel. Tridsaťdeväťročného muža obvinili z obzvlášť závažného zločinu lúpeže a porušovania domovej slobody.

 

Najstarší 54-ročný muž čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu lúpeže a najmladší 33-ročný zo zločinu krádeže a porušovania domovej slobody. U jedného z obvinených zaistili drogy. Policajti zaistili aj zbraň použitú pri prepade. V prípade obvinených mužov ide o osoby s kriminálnou minulosťou, uviedla Kováčiková. Vyšetrovateľ spracoval podnety na ich väzobné stíhanie. Bližšie informácie k prípadu nie je možné v súčasnosti poskytnúť.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies