Fall Out Boy vydajú reedície dvoch albumov

NETKY.SK • 23 November 2016, 12:38 • 2 min
Fall Out Boy vydajú reedície dvoch albumov

LOS ANGELES - Americká rocková kapela Fall Out Boy plánuje vydať reedície albumov From Under the Cork Tree (2005) a Infinity on High (2007).

slovakia

left justify in out

Novinky sa dostanú na trh 16. decembra na vinyle.


Druhá štúdiovka kapely From Under the Cork Tree vyšla 3. mája 2005. V americkom rebríčku Billboard 200 sa umiestnila na deviatej priečke, v UK Charte zas na dvanástej. Pochádzajú z nej single Sugar, We're Goin Down, Dance, Dance a A Little Less Sixteen Candles, a Little More "Touch Me".


Album Infinity on High z februára 2007 je nasledovníkom spomínanej nahrávky. Obsahuje úspešné single This Ain't a Scene, It's an Arms Race a Thnks fr th Mmrs. Kapela týmto počinom po prvý raz dobyla Billboard 200 a v UK Charte sa dostala na tretie miesto.


Kapela Fall Out Boy vznikla v roku 2001 a tvoria ju Patrick Stump (spev a gitara), Pete Wentz (basgitara), Joe Trohman (gitara) a Andy Hurley (bicie). Na konte majú šesť štúdiových albumov, okrem spomínaných dvoch sú to aj Take This To Your Grave (2003), Folie A Deux (2008), Save Rock And Roll (2013) a American Beauty/American Psycho (2015). Doteraz získali napríklad štyri MTV Video Music Awards, päť Kerrang! Awards a päť Teen Choice Awards.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies