Falcaov prestup do Monaca je už takmer hotová vec

NETKY.SK • 31 Máj 2013, 09:52 • 2 min
Falcaov prestup do Monaca je už takmer hotová vec

PARÍŽ - Športový riaditeľ AS Monaco Vadim Vasiljev je presvedčený, že hviezdny kolumbijský útočník Radamel Falcao prestúpi v lete z Atletica Madrid práve k staronovému účastníkovi najvyššej francúzskej futbalovej súťaže. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

"Veci sa vyvíjajú dobre, ale ešte to nie je uzavreté, musíme vyriešiť ešte niekoľko detailov. Skutočne chceme skompletizovať transfer tohto skvelého hráča," povedal Vasiljev pre francúzsku rozhlasovú stanicu RMC. "On patrí medzi najlepších futbalistov na svete, takže budeme veľmi šťastní, keď s nami podpíše zmluvu. On skutočne verí v budúcnosť Monaca."

Monaco, ktoré vlastní ruský miliardár Dmitrij Rybolovlev, v uplynulej sezóne triumfovala v II. francúzskej lige. Vedenie "monackých kniežat" okamžite rozhodilo siete a už získalo z FC Porto za 70 miliónov eur portugalského stredopoliara Joao Moutinha a kolumbijského legionára Jamesa Rodrigueza. Skúsený portugalský obranca Ricardo Carvalho prišiel zadarmo z Realu Madrid.

Falcao zaznamenal v posledných dvoch sezónach v drese madridského Atletica 52 ligových gólov. Nedávno pomohol klubu k triumfu v Španielskom kráľovskom pohári po výhre 2:1 nad Realom Madrid. Podľa médií by sa prestupová čiastka za Falcaa mala pohybovať od 50 do 60 miliónov eur.

Monaco vyhralo sedemkrát francúzsky primát, naposledy v roku 2000. Vo Francúzskom pohári triumfovali päťkrát. Pod vedením trénera Didiera Deschampsa postúpili v roku 2004 do finále Ligy majstrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies