Falcaov návrat možno už proti Arsenalu

NETKY.SK • 12 November 2014, 13:26 • 2 min
Falcaov návrat možno už proti Arsenalu

MANCHESTER - Útok futbalistov Manchestru United už čoskoro opäť získa na sile. Tréner "červených diablov" Louis van Gaal sa vyjadril, že Radamel Falcao by sa do kádra mužstva mohol vrátiť už na blížiaci sa zápas proti Arsenalu.

slovakia

left justify in out

Kolumbijský zakončovateľ sa borí so zranením stehenného svalu od príchodu do United na hosťovanie z AS Monaco, preto má zatiaľ na konte len päť štartov v drese anglického veľkoklubu.

 

Jeho zotavenie speje k zdarnému koncu, ale je nepravdepodobné, aby hneď po reprezentačnej prestávke nastúpil od začiatku duelu. Manchestru budú proti Arsenalu zrejme chýbať aj Jonny Evans, Rafael a Phil Jones. Van Gaal na otázku, či existuje šanca, aby niekto zo spomenutého kvarteta hráčov nastúpil v základnej zostave, odvetil: "Nie, nemyslím si to, pretože niektorí z nich nehrali päť, šesť či sedem týždňov. Oni by sa mohli ocitnúť na lavičke, pretože môžu hrať tak 20 minút, ale nemôžem si dovoliť zaradiť medzi náhradníkov veľa hráčov, ktorí nie sú stopercentne fit." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona