Falcao sa zranil, Chelsea bude chýbať niekoľko týždňov

NETKY.SK • 4 November 2015, 11:18 • 2 min
Falcao sa zranil, Chelsea bude chýbať niekoľko týždňov

LONDÝN - Anglická futbalová Chelsea prišla minimálne na dva týždne o Radamela Falcaa, kolumbijský útočník si v utorok na tréningu privodil nešpecifikované svalové zranenie.

slovakia

left justify in out

"Má vážne zranenie, ale nie také zlé ako v minulosti.  Bude mimo niekoľko týždňov, takže nemá zmysel ďalej o tom hovoriť," povedal tréner londýnskeho klubu José Mourinho.


Falcao určite nezasiahne do stredajšieho domáceho súboja G-skupiny Ligy majstrov proti Dynamu Kyjev a nezahrá si ani v sobotňajšom ligovom súboji so Stoke City. Dvadsaťdeväťročný rodák zo Santa Marty s povesťou kanoniera od letného príchodu na Stamford Bridge zaostáva za očakávaniami, v doterajších desiatich stretnutiach strelil iba jeden gól. Falcao je kmeňovým hráčom AS Monaco, v Chelsea je na ročnom hosťovaní.


Kolumbijčan v minulej sezóne hosťoval v Manchestri United, ale v 26 vystúpeniach skóroval len štyrikrát. Dobré meno si spravil predovšetkým počas pôsobení v FC Porto a Atléticu Madrid, v priebehu štyroch ročníkov v týchto dvoch kluboch stihol nastrieľať 142 gólov vo všetkých súťažiach. Informoval portál britského denníka Daily Mail.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies