Falcao sa zapojí do prípravy Kolumbie v Buenos Aires

NETKY.SK • 21 Máj 2014, 09:37 • 2 min
Falcao sa zapojí do prípravy Kolumbie v Buenos Aires

BOGOTA - Útočník Monaca Radamel Falcao sa zapojí do záverečnej prípravy kolumbijskej futbalovej reprezentácie na MS 2014. Zverenci trénera Joseho Pekermana rozložia svoj tréningový tábor v argentínskom Buenos Aires.

slovakia

left justify in out

V uplynulých dňoch sa objavili šumy, že Falcao sa ešte úplne nezotavil po operácii kolena a v Bogote oznámi svoju neúčasť na MS. Vedenie kolumbijského národného tímu však tieto správy dementovalo. "Radamel Falcao sa v Buenos Aires pripojí k svojim spoluhráčom z reprezentácie. Momentálne pracuje na kondícii vo svojom klube AS Monaco," uvádza sa vo vyhlásení Kolumbijskej futbalovej federácie (FCF), ktoré sprostredkovala agentúra Reuters.

 

Falcao strelil v juhoamerickej kvalifikácii na šampionát do Brazílie 9 gólov a výrazne sa zaslúžil o to, že Kolumbia obsadila v tabuľke druhé miesto za Argentínou. Dvadsaťšesťročný kanonier si v januári počas duelu Francúzskeho pohára roztrhol kolenné väzy a nad jeho účasťou na MS visel dlho otáznik. O tom, či tréner Falcaa zaradí do konečnej 23-člennej nominácie, sa rozhodne 2. júna. Kolumbia odohrá v argentínskej metropole dva prípravné zápasy proti Senegalu (31. mája) a Jordánsku (6. júna).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies