Falcao piatimi gólmi prevalcoval La Coruňu, Atletico vyhralo 6:0

NETKY.SK • 10 December 2012, 08:01 • 2 min
Falcao piatimi gólmi prevalcoval La Coruňu, Atletico vyhralo 6:0

Falcao piatimi gólmi prevalcoval La Coruňu, Atletico vyhralo 6 0 - Futbal V úvodnom nedeľňajšom zápase 15. kola španielskej futbalovej Primera División zvíťazilo Levante nad Mallorcou 4 0.

slovakia

left justify in out

imgV úvodnom nedeľňajšom zápase 15. kola španielskej futbalovej Primera División zvíťazilo Levante nad Mallorcou 4:0. Domáci o svojom triumfe rozhodli v úvode druhého polčasu, keď v priebehu necelých desať minút strelili tri góly.

V druhom zápase dňa vyhral doma Athletic Bilbao nad Celtou Vigo 1:0 a v tabuľke mu patrí priebežná 13. priečka s 18 bodmi, Celta je 15 s pätnástimi.

Atletico Madrid uštedrilo debakel 6:0 hráčom Deportiva La Coruňa. Kolumbijský kanonier Falcao konto súpera zaťažil piatimi gólmi. Skóre otvoril Diego Costa v 23. minúte a potom súboj stal exhibíciou Falcaa. Do polčasu dvoma gólmi zvýšil na 3:0, v 64. minúte z penalty dovŕšil čistý hetrik, no to mu nestačilo a v priebehu ďalších siedmich minút súpera dorazil ďalšími dvoma presnými zásahmi.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona