Falcao od leta kmeňovým hráčom Manchestru United

NETKY.SK • 30 Október 2014, 11:46 • 2 min
Falcao od leta kmeňovým hráčom Manchestru United

MANCHESTER - Manchester United má pripravených 56 miliónov eur na trvalý prestup Radamela Falcaa, ktorý je v anglickom futbalovom klube na hosťovaní z AS Monaco.

slovakia

left justify in out

Podľa webu goal.com k tomu príde po skončení tejto sezóny. Kolumbijčan zamieril na Old Trafford v posledných hodinách letného prestupového obdobia, "červení diabli" za výpožičku zaplatili "kniežatám" 8 miliónov eur. Zmluva poskytuje United opciu na riadny prestup a podľa všetkého nezostane nevyužitá. Falcao momentálne zarába 305-tisíc eur týždenne, pokračovať by mal za rovnakých podmienok. Všetko by mohlo prekaziť iba zranenie, čo nie je v prípade 28-ročného útočníka vylúčené. Pre vážne problémy s kolenom musel tento rok vynechať majstrovstvá sveta v Brazílii.

 

V drese Manchestru United Falcao nastúpil na päť stretnutí Premier League, strelil jeden gól. Nedeľňajší remízový šláger s FC Chelsea vynechal pre zranenie z tréningu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona