Falcao naznačil, že po sezóne odíde z Manchestru United

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 18:17 • 2 min
Falcao naznačil, že po sezóne odíde z Manchestru United

BOGOTA - Kolumbijský futbalový kanonier Radamel Falcao v utorok naznačil, že po sezóne opustí rady Manchestru United. Túži totiž pravidelne hrávať, keďže po zranení sa v prvom mužstve "červených diablov" nedokázal naplno presadiť.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný útočník prišiel na Old Trafford pred sezónou na hosťovanie z francúzskeho AS Monaco, no na "ostrovoch" sa mu vôbec nedarí. V 20 zápasoch za United strelil iba štyri góly a nepotvrdil tak svoje schopnosti, ktoré ho preslávili z pôsobenia v Atleticu Madrid a FC Porto.
     

Dvojnásobný kandidát na ocenenie Zlatá lopta z prvého mužstva v klesol do rezervného tímu, oficiálne označovaného ako výber do 21 rokov. "Myslím, že každý futbalista potrebuje hrať pravidelne. Som síce úplne oddaný klubu, v lige ešte zostáva osem zápasov, ale stať sa môže hocičo. Po sezóne si určite sadnem a dobre si premyslím, čo bude pre mňa najlepšie," povedal Falcao pre kolumbijské Radio Caracol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies