Falcao ide do Monaca za 60 miliónov!

NETKY.SK • 27 Máj 2013, 13:02 • 2 min
Falcao ide do Monaca za 60 miliónov!

MADRID - Kolumbijský futbalový kanonier Radamel Falcao by mal v najbližších dňoch prestúpiť z Atletica Madrid do AS Monaco za 60 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Monaco si len pred niekoľkými dňami vybojovalo postup do najvyššej francúzskej súťaže a okamžite začalo zbrojiť. Vďaka peniazom ruského miliardára Dmitrija Rybolovleva už získalo dvojicu stredopoliarov z FC Porto Jamesa Rodrigueza a Joaa Moutinha za 70 miliónov eur a v blízkej budúcnosti by mal do kniežactva doraziť aj Falcao, ktorý v minulosti taktiež obliekal dres portugalského majstra. Kolumbijčan mal podľa viacerých španielskych médií v pondelok absolvovať lekárske testy v Monacu.

Tréner Atletica Diego Simeone po víkendovom zápase s Mallorcou (0:0) síce nedal žiadne oficiálne stanovisko, no ani nevyvrátil správy o Falcaovom odchode. "Čo môžem povedať, ako poďakovať mu za všetko, čo pre nás urobil. Akokoľvek sa rozhodne, budem za neho šťastný," uviedol kouč.

O dvadsaťsedemročného strelca sa zaujímali aj anglické veľkokluby Chelsea Londýn a Manchester United, no Falcao sa nakoniec rozhodol pre Monaco. Podľa niektorých médií rozhodol aj fakt, že v kniežactve neplatia cudzinci dane zo svojej mzdy. To sa však nepáči francúzskym úradom, ktoré si presadili, že klub musí do júna 2014 presťahovať svoje sídlo do krajiny, aby hráči platili dane Francúzsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies