Falcao i Macael podpísali s Atleticom Madrid

NETKY.SK • 19 August 2011, 13:16 • 2 min
Falcao i Macael podpísali s Atleticom Madrid

Falcao i Macael podpísali s Atleticom Madrid - Futbal Španielsky futbalový klub Atletico Madrid vo štvrtok večer oznámil, že úspešne uzavrel rokovania s dvojicou posíl z FC Porto - kolumbijským útočníkom Radamelom Falcaom a portugalským stredopoliarom Rub

slovakia

left justify in out

img

Španielsky futbalový klub Atletico Madrid vo štvrtok večer oznámil, že úspešne uzavrel rokovania s dvojicou posíl z FC Porto - kolumbijským útočníkom Radamelom Falcaom a portugalským stredopoliarom Rubenom Macaelom.
      Podľa miestnych médií Atletico za dvojicu kľúčových strojcov víťazného ťaženia Porta minulým ročníkom Európskej ligy zaplatí približne 47 miliónov eur. Cesty dvoch spoluhráčov sa ale dočasne rozídu, lebo kým po odchode Sergia Agüera do Manchesteru City bude Falcao pevnou súčasťou útoku Madridčanov, Macaela čaká ročné hosťovanie v Zaragoze.
      Na odchode môže byť dokonca aj skúsený Uruguajčan Diego Forlan, ktorý prekvapujúco chýbal vo štvrtkovom prvom zápase play off EL s Vitoriou Guimaraes (2:0).
Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona