Faith sa vrátil do Michaloviec, Dukla má štyroch Rusov

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 09:54 • 2 min
Faith sa vrátil do Michaloviec, Dukla má štyroch Rusov

MICHALOVCE - Hokejový útočník Juraj Faith sa po štyroch rokoch vracia do Michaloviec. Doteraz hráč Nových Zámkov je zatiaľ najväčšou posilou prvoligistu.

slovakia

left justify in out

"Je to výborný hráč s množstvom skúseností a určite bude patriť medzi najväčších lídrov nielen nášho mužstva, ale aj celej súťaže. Dohodli sme sa s ním na spolupráci do konca sezóny," uviedol pre denník Korzár prezident HK Dukla Alexander Černega.

 

Faith má skúsenosti z najvyššej slovenskej súťaže, nemeckej či maďarskej ligy. V minulej sezóne v 66 stretnutiach za Nové Zámky v II. lige a maďarskej MOL Lige dosiahol 88 bodov. Michalovčania využijú v novej sezóne aj služby štyroch ruských legionárov. Ku krídelníkovi Glebovi Lučnikovovi, ktorý hral naposledy v Bardejove, pribudli najnovšie aj 26-ročný obranca Georgij Šangin z Ariady Volžsk, 24-ročný center Arťom Sursov zo Samary a 29-ročný krídelník Andrej Salnikov z Kurganu.

 

"Využili sme svoje kontakty v Rusku a dostali sme typy na týchto hráčov. Som presvedčený, že budú prínosom a veľmi nám pomôžu. Všetko sú to kvalitní hráči so skúsenosťami nielen z ruskej Vyššej ligy, ale dokonca aj z KHL. Určite budú oživením mužstva a prinesú do neho nový vietor,“ uviedol pre Korzár šéf michalovského klubu Alexander Černega.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies