Faith No More predstavili klip k piesni Cone of Shame

NETKY.SK • 30 September 2016, 11:35 • 2 min
Faith No More predstavili klip k piesni Cone of Shame

LOS ANGELES - Americká rocková kapela Faith No More predstavila videoklip k piesni Cone of Shame. Formácia nakrúcala akčnú novinku v Macedónsku. O réžiu klipu, ktorý sa zameriava na zápletku medzi mladým mužom, ženou a starším bosom, sa postaral Goce Cvetanovski. V klipe sa objavili napríklad aj Mitko Apostolovski, Slagana Vujosevik alebo Ismail Kasumi.

slovakia

left justify in out

Skladba Cone of Shame pochádza z albumu Sol Invictus, ktorý kapela vydala vlani v máji. Nahrávka obsahuje aj single Motherfucker, Superhero a Sunny Side Up. O produkciu štúdiovky sa postaral basgitarista kapely Billy Gould.

 

Počiatky kapely Faith No More siahajú do roku 1979, keď vznikla skupina Sharp Young Men. Neskôr sa premenovali na Faith No Man a potom na Faith No More. Do roku 1998, keď ohlásili ukončenie činnosti, vydali šesť štúdioviek. Komerčne najúspešnejšie boli nahrávky The Real Thing (1989) a Angel Dust (1992). Skupina, ktorú v rokoch 1990 až 1993 tri razy nominovali na Grammy, svoju činnosť obnovila v roku 2009. Jeden z prvých comebackových koncertov odohrali v júni 2009 na rakúskom festivale Nova Rock. Medzi úspešné single kapely patria Epic alebo Easy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies