Facka pre Bayern Mníchov, doma nestačil na Hoffenheim

NETKY.SK • 6 Október 2019, 09:26 • 2 min
Facka pre Bayern Mníchov, doma nestačil na Hoffenheim

BRATISLAVA - Hráči Bayernu Mníchov sa v prvej polovici aktuálneho týždňa bavili futbalom a na pôde londýnskeho Tottenhamu Hotspur zvíťazili v skupinovej fáze Ligy majstrov vysoko 7:2, o štyri dni neskôr však prišlo vytriezvenie v podobe ligovej domácej prehry s Hoffenheimom 1:2.

slovakia

left justify in out

Po bezgólovom prvom polčase prehrávali Bavori od 54. minúty zásahom arménskeho útočníka Sargisa Adamjana, no v 73. minúte vyrovnal poľský topkanonier Robert Lewandowski. Bayern mal v Allianz Arene územnú aj streleckú prevahu, hostia však boli v koncovke efektívni. Bol to opäť Adamjan, ktorý v 79. minúte prekonal nemeckého reprezentačného gólmana Manuela Neuera a Hoffenheim si za triumf 2:1 vezie domov cenné tri body.

Pre Bayern je to premiérová ligová prehra v tejto sezóne, v predchádzajúcich šiestich dueloch štyrikrát zvíťazil a dvakrát remizoval. Napriek sobotňajšiemu zaváhaniu je stále na čele priebežnej tabuľky I. bundesligy, ale z trónu ho môže ešte v sobotu zosadiť Schalke 04 Gelsenkirchen alebo v nedeľu Borussia Mönchengladbach či Wolfsburg.

Nemecká futbalová I. bundesliga 2019/2020 - 7. kolo - sobota
Bayern Mníchov - Hoffenheim 1:2 (0:0)
Góly: 73. Lewandowski - 54. a 79. Adamjan
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona