Facebook zmiernil zákaz propagácie kryptomien

NETKY.SK • 29 Jún 2018, 16:30 • 2 min
Facebook zmiernil zákaz propagácie kryptomien

MENLO PARK – Sociálna sieť Facebook zmiernila svoj zákaz na reklamy súvisiace s kryptomenami.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Facebook zverejnil formulár žiadosti na produkty a služby súvisiace s kryptomenami, ktorý umožní niektorým spoločnostiam umiestniť svoju reklamu na sociálnej platforme.

 

V platnosti však ostáva zákaz reklamy na počiatočnú ponuku mincí (ICO) a binárne opcie, ktoré okrem Facebooku zaviedli aj Twitter, Google a iné veľké stránky.

 

img

 

Facebook vo formulári žiada spoločnosti, aby špecifikovali svoje služby, ktoré by chceli propagovať na sociálnej sieti. Medzi rôznymi otázkami je napríklad aj to, či spoločnosť má relevantnú licenciu na prevádzku alebo či je verejne obchodovateľná. Facebook tiež publikoval právny dodatok, v ktorom poukazuje na svoju politiku ohľadne reklamy na kryptomeny.

 

img

 

"Vzhľadom na tieto obmedzenia, nie všetky spoločnosti, ktoré by chceli propagovať svoje produkty či služby, tak budú môcť učiniť. Sme však otvorení akejkoľvek spätnej väzbe, budeme sledovať ako táto politika funguje a budeme naďalej študovať túto technológiu, takže v prípade potreby ju môžeme v budúcnosti prehodnotiť," vyhlásil produktový riaditeľ Facebooku Rob Leathern.

 

Tento krok sa stretol s pozitívnymi reakciami od spoločností, ktoré vykonávajú svoju činnosť v súvislosti s kryptomenami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies