Facebook zavedie tlačidlo "nepáči sa mi": Má to však háčik

NETKY.SK • 6 Marec 2017, 13:58 • 2 min
Facebook zavedie tlačidlo "nepáči sa mi": Má to však háčik

SAN FRANCISCO – Facebook sa pomaly približuje k zavedeniu jednej z najžiadanejších reakcií - nepáči sa mi.

slovakia

left justify in out

Do aplikácie Messenger totiž pribudne nová možnosť, reagovať na správy rovnako ako na príspevky. Medzi reakciami sa nachádza aj emoji – palec dole, ktorý vyjadruje nesúhlas.

 

img

 

Testovanie tejto funkcie na aplikácii messenger sľubuje jej zaradenie aj na hlavnú stránku.

 

"Stále testujeme nové možnosti, chcem, aby bol Messenger zaujímavejší a zábavnejší. Toto je malý test, ktorým umožníme ľuďom, aby mohli v správach vyjadrovať svoje pocity," povedal zástupca spoločnosti Facebook pre portál TechCrunch.

 

Facebook zamietol pridanie tlačidla „nepáči sa mi“ pred niekoľkými rokmi. Podľa Marka Zuckerberga, zakladateľa sociálnej siete, by priťahovalo veľa negativity. V roku 2015 však spoločnosť pripustila, že uvažuje nad pridaním tlačidla „nepáči sa mi“. Na začiatku roka 2016 pridal Facebook možnosť reagovať na príspevky, avšak možnosť „nepáči sa mi“ sa tam neobjavila.Napriek tomu sú emócie veľmi obľúbené, užívatelia za rok reagovali pomocou nich na príspevky viac ako 300 miliárdkrát.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona