Facebook zablokoval Ľuboša Blahu

NETKY.SK • 13 Február 2022, 09:34 • 2 min
Facebook zablokoval Ľuboša Blahu

BRATISLAVA - Poslanec Národnej rady (NR) SR o tom informoval na účte jeho domovskej strany Smer-SD. V súčasnosti je jeho profil opäť aktívny.

slovakia

left justify in out

Politik na sociálnej sieti potvrdil, že jeho konto nebolo aktívne 24 hodín. Dôvodom vraj bol jeho status namierený proti očkovaniu.

 

 

„Napísal som status, kde som všetky svoje argumenty podložil vedeckými štúdiami a odbornými kapacitami, počnúc Nobelistom Montagnierom (česť jeho pamiatke) až po doktora Lakotu. Za tento status o očkovaní som dostal ban. Majú totižto dvojmesačný reakčný čas,“ uviedol Blaha. 

 

img

 

Napísal tiež, že na internete sa objavila fotografia bytovky, kde býva a večer mu „pod oknom vrieskali nenávistní ožrani, aby sa deťom lepšie zaspávalo“. On sám pritom pred niekoľkými dňami zverejnil zoznam poslancov NR SR, ktorí hlasovali za prijatie obrannej dohody SR s USA a nazval ich vlastizradcami. Pripojil aj mestá, v ktorých bývajú. 

 

Prečítajte si tiež: AKTUALIZÁCIA - VIDEO: Polícia upozornila na zastrašovanie zo strany Fica a Kaliňáka

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies