Facebook spúšťa novú platformu, plánuje vysielať vlastné seriály

NETKY.SK • 11 August 2017, 07:12 • 2 min
Facebook spúšťa novú platformu, plánuje vysielať vlastné seriály

KALIFORNIA - Spoločnosť Facebook sa rozhodla konkurovať Youtubu, Netfixu či HBO Go. Plánuje rozbehnúť streamovacie služby na svojej sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Mark Zuckerberg oznámil, že plánuje rozšírenie videosekcie pod názvom Watch, ktorá by sa spočiatku mala opierať o športové zápasy či rodinné relácie. Neskôr plánuje aj vlastný autorský program, ako sú filmy či seriály.

 

Tento gigant sa rozhodol konkurovať hlavne Youtube. Už si dokonca stihli objednať aj dva seriály, jeden bude zaznamenávať činnosti dobrovoľníkov a ten druhý život mladého športovca. Konkrétny dátum spustenia ich vysielania však zatiaľ nezverejnili. Okrem seriálov Zuckerberg plánuje na sociálnu sieť priniesť aj zrušené, no obľúbené relácie či reality show.  „Dúfame, že Watch bude domovom širokého spektra videí – od skutočných príbehov až po komédie a športové podujatia,“ napísal Zuckerberg vo svojom príspevku na sociálnej sieti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona