Facebook pripravuje novú funkciu: Možno čoskoro zachráni kožu aj vám!

NETKY.SK • 11 Apríl 2018, 16:00 • 2 min
Facebook pripravuje novú funkciu: Možno čoskoro zachráni kožu aj vám!

Po škandále s únikom osobných údajov prichádza Facebook so zmenou, ktorá nám môže prísť veľmi vhod.

slovakia

left justify in out

Určite sa už aj vám niekedy stalo, že ste omylom odoslali správu, ktorá byť odoslaná nemala, prípadne ste si zamenili príjemcov a dostalo vás to prinajmenšom do trápnej situácie. Niektoré sociálne siete umožňujú vymazávanie správ aj po tom, čo sa odošlú príjemcovi, na Facebooku však doposiaľ takáto možnosť nebola. Podobná operácia sa dala vykonať len prostredníctvom špeciálneho administrátora, ktorý bol zamestnancom spoločnosti. Čoskoro to ale bude inak!

 

Facebook momentálne disponuje funkciou, ktorá zabezpečí, že sa vaše konverzácie po určitom období vymažú. Veľa ľudí o tom ani netuší, preto sa využíva minimálne. Avšak vymazať výrok, s ktorým nie sme spokojný prakticky v momente jeho odoslania, to je novinka, ktorú už čoskoro spoločnosť zavedie do používania.

 

Hovorca Facebooku sa vyjadril, že o zavedení takejto funkcie sa uvažovalo už dlhšiu dobu, no teraz sa na jej príprave začne reálne pracovať. Vytvorenie aplikácie istý čas potrvá, no dovtedy sa chce sociálna sieť vyhnúť podobným škandálom, aký svetom otriasol v poslednom období a do konverzácii s vedúcimi zamestnancami spoločnosti sa už nijakým spôsobom zasahovať nebude.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies