Facebook pripravuje novinku: Sociálna sieť vám nájde partnera!

NETKY.SK • 2 Máj 2018, 14:00 • 2 min
Facebook pripravuje novinku: Sociálna sieť vám nájde partnera!

Premení sa Facebook na zoznamku?

slovakia

left justify in out

Nájsť si partnera, tobôž dlhodobého, je v dnešnej uponáhľanej dobe čoraz náročnejšie. No tak, ako s mnohými inými aspektami našich životov, aj s týmto si vie poradiť technológia. V poslednej dobe sa totiž začína objavovať čoraz viac internetových zoznamiek a aplikácií, pomocou ktorých sa ľudia vedia „nájsť“.  Zaostávať v tomto trende nechce ani najznámejšia sociálna sieť Facebook.

 

Generálny riaditeľ spoločnosti Mark Zuckerberg sa na konferencii F8 vyjadril, že Facebook v najbližšom období začne pracovať na tom, aby svojim používateľom umožnil nájsť si vzťah. Poznamenal, že sociálnu sieť využíva 200 miliónov ľudí, ktorí sa označujú ako nezadaní. Služba by podľa jeho slov mala byť určená pre tých, ktorí hľadajú dlhodobí vzťah. Po nedávnom škandále budú mimoriadnu pozornosť venovať ochrane osobných údajov.

 

Ako sa ukázalo, Zuckerbergove vyjadrenie ovplyvnilo akcie spoločností pôsobiacich v podobnej oblasti. Viditeľne klesli napríklad akcie spoločnosti Match Group, ktorá prevádzkuje zoznamku Tinder.

 

Zavedenie novinky by mohlo mať za následok, že používatelia budú na Facebooku tráviť viac času, čo by v momentálnej situácii, kedy sociálna sieť v dôsledku problému s ochranou osobných údajov stráca svojich fanúšikov, spoločnosť uvítala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona