Facebook a jeho služby zažili ďalší výpadok! Bude sa to stávať bežne?

NETKY.SK • 9 Október 2021, 08:14 • 2 min
Facebook a jeho služby zažili ďalší výpadok! Bude sa to stávať bežne?

Niekoľko dní po tom, ako Facebook zaznamenal rozsiahle výpadky, prišli v piatok znovu. Spoločnosť Facebook však v piatok pred polnocou informovala, že problém vyriešila a jej aplikácie by už mali fungovať v normálnom režime.

slovakia

left justify in out

Sociálne siete Facebook, Instagram, ako aj aplikácie Messenger či WhatsApp postihli v piatok večer opäť niekoľkohodinové výpadky. Spoločnosť sa ospravedlnila všetkým užívateľom, ktorí sa nevedeli dostať k jej službám.

 

img

 

Súvisiaci článok: Spôsobili výpadok Facebooku uniknuté tajné informácie?

 

Podľa portálu Downdetector.com, ktorý sleduje takéto výpadky internetových služieb, sa problémy užívateľov s prístupom na Facebook, Instagram, Messenger a WhatsApp začali približne o tri hodiny skôr.

 

Facebook najnovšie problémy opäť pripísal chybe pri zmene v konfigurácii systému a uviedol, že na celom svete postihla užívateľov jeho aplikácie Instagram, Messenger a Workplace. Užívatelia sa teda rozhodli využiť Twitter, kde sa hromadne sťažovali na tieto výpadky.

 

Prečítajte si: Facebook prišiel o dobrú povesť a Zuckerberg o šesť miliárd dolárov

 

img

 

Aplikácie patriace pod Facebook postihol ešte v pondelok viac ako šesťhodinový výpadok. Prístup k nim tak nemali milióny užívateľov. Pondelkový výpadok Facebooku, Instagramu, WhatsAppu či Messengeru bol najdlhší, aký platforma Downdetector doposiaľ zaznamenala. Facebook a jeho aplikácie používa približne 3,5 miliardy ľudí.

 

 

Možno vás zaujme: Bývalá analytička vypovedala pred Kongresom. Facebooku sa jej slová nebudú páčiť!

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies