Fabuľa trénerom Podbrezovej ďalšie dva roky

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 08:53 • 2 min
Fabuľa trénerom Podbrezovej ďalšie dva roky

PODBREZOVÁ - Marek Fabuľa bude trénerom Podbrezovej aj v nasledujúcom ročníku najvyššej slovenskej futbalovej súťaže. Spolu s niekdajším stredopoliarom zostáva v klube aj jeho doterajší asistent Miroslav Guza. Obaja by mali pokračovať pri mužstve nasledujúce dva roky, rozhodlo sa o tom ešte pred posledným zápasom uplynulej sezóny so Slovanom Bratislava (2:2). Informuje o tom utorkové vydanie denníka Šport.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný Fabuľa prišiel do Podbrezovej v septembri 2015, keď mal tím na konte jedno víťazstvo a opustil ho vtedy kouč Zdenko Frťala. Podbrezovčania pod vedením nového trénera získali do konca jesennej časti ešte dve výhry a "železiari" zimovali na predposlednej 11. priečke s 13 bodmi. Na jar sa im darilo, získali 24 bodov a pomerne v krátkom čase potvrdili príslušnosť medzi elitou aj v nasledujúcej sezóne. Napokon obsadili ôsme miesto. "Najmä úspešná jar, výsledky a hra mužstva viedli k predĺženiu zmluvy s trénerom Fabuľom," povedal športový manažér Podbrezovej Michal Budovec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona