Fabricio mal konflikt s vlastnými fanúšikmi, vylúčili ho

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 10:08 • 2 min
Fabricio mal konflikt s vlastnými fanúšikmi, vylúčili ho

SAO PAULO - Brazílsky futbalista Fabricio už dlhšie nevydržal znášať neustály výsmech od fanúšikov svojho vlastného klubu Internacional Porto Alegre.

slovakia

left justify in out

V stredajšom zápase s Ypirangou Erechim priamo počas hry pri jednej bezzubej útočnej akcii na ľavej strane ihriska znechutený správaním divákov prenechal loptu spoluhráčovi a začal si gestami rúk so vztýčenými prostredníkmi vybavovať účty s publikom.

 

 

Hlavný rozhodca neváhal a ukázal mu červenú kartu. Obranca ani neprotestoval, napriek snahe spoluhráčov upokojiť ho si demonštratívne vyzliekol dres a šmaril ho na zem. Cestou do kabín odmietal akékoľvek pokusy o útechu. Neodpustil si ďalšie gestá a fanúšikom adresoval jasný odkaz, že už nikdy nechce za klub hrať.

 

Internacional musel zvyšnú pol hodinu dohrávať oslabený o jedného muža v poli, napriek tomu vyhral v zápase regionálnej súťaže 1:0 gólom z penalty.


mj;pp



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona