Fábregasov a Soldadov štart v semifinále otázny

NETKY.SK • 25 Jún 2013, 08:57 • 2 min
Fábregasov a Soldadov štart v semifinále otázny

FORTALEZA - Účasť stredopoliara Cesca Fábregasa a útočníka Roberta Soldada v drese Španielska v semifinálovom stretnutí futbalového Pohára konfederácií proti Taliansku je otázna.

slovakia

left justify in out

Oboch hráčov úradujúceho majstra sveta i Európy trápia svalové zranenia. Fábregas opustil trávnik v nedeľňajšom zápase základnej skupiny v brazílskom meste Fortaleza proti Nigérii (3:0) v 54. min, Soldado zišiel z ihriska o šesť minút neskôr. "Vyšetrenia nevylúčili ich štart vo štvrtkovom semifinále, ale u oboch prípadná účasť závisí od vývoja bolesti," uviedla Španielska futbalová federácia vo svojom stanovisku.

Aj v kádri Talianska sú zdravotné problémy. Mario Balotelli (stehenný sval) a Ignazio Abate (vyskočené rameno) nenastúpia, otáznik visí nad Andreom Pirlom (lýtko) a Riccardom Montolivom (nevoľnosť). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies