Fabregas poprel špekulácie o vzbure v kabíne Chelsea

NETKY.SK • 3 November 2015, 13:24 • 2 min
Fabregas poprel špekulácie o vzbure v kabíne Chelsea

LONDÝN - Stredopoliar Chelsea Londýn Cesc Fabregas poprel špekulácie o vzbure v šatni anglického futbalového šampióna.

slovakia

left justify in out

Práve španielskeho reprezentanta označili nešpecifikované zdroje na internete za vodcu revolty voči trénerovi Jose Mourinhovi, pod ktorým sa v klube po katastrofálnom vstupe do sezóny trasie stolička.

 

"Chcel by som objasniť, že v protiklade s viacerými správami z istých webstránok som v Chelsea nesmierne šťastný a mám s koučom výborný vzťah," odkázal Fabregas prostredníctvom svojho oficiálneho konta na Twitteri. "Možno sú istí jedinci, ktorí sa zvonku snažia destabilizovať tento klub, ale ja som pevne presvedčený, že sa z toho dostaneme a bude znova dobre."

 

Chelsea z uplynulých siedmich duelov vo všetkých súťažiach prehrala päť a v tabuľke Premier League jej ako obhajcovi titulu patrí až 15. miesto. Minulý víkend londýnsky klub podľahol na svojom trávniku Liverpoolu 1:3 a Mourinho je podľa britských bookmakerov najvýraznejším favoritom na predčasný koniec na trénerskej lavičke spomedzi všetkých kormidelníkov v najvyššej anglickej súťaži. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona