Fábregas odmietol odchod z Barcelony

NETKY.SK • 8 August 2013, 16:21 • 2 min
Fábregas odmietol odchod z Barcelony

KUALA LUMPUR - Stredopoliar FC Barcelona Cesc Fábregas chce dosiahnuť ďalšie úspechy s týmto španielskym futbalovým klubom a odmietol prestup do iného mužstva. O služby 26-ročného futbalistu sa zaujímal predovšetkým anglický tím Manchester United, ktorý ho chcel opäť zlákať do Premier League. Fábregas hral na Ostrovoch za Arsenal do roku 2011.

slovakia

left justify in out

"Nič sa nezmenilo. Som šťastný v Barcelone. Mojím snom je hrať za tento klub a dosiahnuť s ním ďalšie úspechy. Nikdy som neuvažoval o odchode. Lichotí mi, ak mám ponuky z dvoch veľkých klubov. Pravdou však je, že som nehovoril s nikým z United. Oficiálne som v ostatných dvoch rokoch s nikým nerokoval," uviedol podľa goal.com Cesc Fábregas, ktorý je momentálne s Barcelonou v Kuala Lumpure. Na španielskeho majstra čaká zápas proti výberu malajzijskej najvyššej súťaže. Fábregas nemá stále miesto v základnej zostave a podľa špekulácií práve pre frustráciu z toho by mohol opustiť katalánsky klub.

Po príchode Brazílčana Neymara bude mať Fábregas v Barcelone ešte viac sťaženú situáciu. "Viem, čo odo mňa chce tréner. Pre mňa je to jasné, musím naďalej tvrdo pracovať," vyhlásil Fábregas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies