Fabregas: O prestupe do FC Chelsea ma presvedčil Mourinho

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 10:36 • 2 min
Fabregas: O prestupe do FC Chelsea ma presvedčil Mourinho

CURITIBA - Španielsky futbalový reprezentant Cesc Fabregas sa vyjadril, že rozhodujúcu úlohu v jeho prestupe z FC Barcelona do FC Chelsea zohral tréner "The Blues" José Mourinho.

slovakia

left justify in out

"Povedal mi presne, čo som chcel počuť a tým si ma získal. Od toho momentu sa všetko zbehlo veľmi rýchlo," uviedol 27-ročný bývalý kapitán Arsenalu Londýn, v ktorom strávil pod vedením Arséna Wengera osem sezón. V médiách sa špekulovalo, že by sa mohol vrátiť na svoje predchádzajúce pôsobisko. Kouč "Gunnners" však podľa jeho slov nemal o neho záujem: "Wenger mi ozrejmil, že moju pozíciu má dobre pokrytú a bolo by veľmi ťažké nájsť mi miesto v zostave."

 

Fábregas opúšťa barcelonské mužstvo po troch sezónach, počas ktorých si nedokázal vybojovať stabilné miesto v základe katalánskeho tímu: "Môj čas v Barcelone je na konci. K tomu nie je čo dodať." Španielsky stredopoliar sa pripojí k mužstvu Chelsea po svetovom šampionáte v Brazílii. "La Furia Roja" sa po vysokej prehre 1:5 proti Holandsku pripravuje na ďalší zápas B-skupiny, ktorý odohrá 23. júna proti Čile. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies