Fábregas má natiahnuté väzy v pravom členku

NETKY.SK • 11 August 2013, 14:08 • 2 min
Fábregas má natiahnuté väzy v pravom členku

BARCELONA - Fábregas bude chýbať španielskej reprezentácii a v jeho prípade je otázny aj úvod novej sezóny La Ligy

slovakia

left justify in out

Španielsky futbalový stredopoliar Cesc Fábregas z FC Barcelona si zranil členok a bude chýbať reprezentácii svojej krajiny v budúcotýždňovom medzištátnom prípravnom stretnutí proti Ekvádoru. Dvadsaťšesťročný záložník FC Barcelona nedohral sobotňajší prípravný duel proti malajzijskému ligovému výberu na štadióne v Shah Alam, keď osem minút pred koncom zápasu si vyvrtol pravý členok a musel nútene striedať. Katalánci zvíťazili 3:1, Fábregas dal jeden gól a na zvyšné dva prihrával spoluhráčom. 

Rodák z Arenys de Mar podstúpil ďalšie lekárske vyšetrenia, po ktorých oznámil vedeniu španielskej reprezentácie, že v stredu v Quite bude absentovať. "Natiahol si postranné väzy v pravom členku," uviedlo v stanovisku vedenie klubu, ktoré však neinformovalo o dĺžke liečby. Úradujúci španielsky majster začne novú sezónu La Ligy na budúcu nedeľu v Levante.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona