Fabregas: Je iba na nás hráčoch, aby sme sa vyhrabali z krízy

NETKY.SK • 16 December 2015, 12:05 • 2 min
Fabregas: Je iba na nás hráčoch, aby sme sa vyhrabali z krízy

LONDÝN - Podľa stredopoliara Chelsea Cesca Fabregasa je iba na samotných hráčoch, aby sa vyhrabali zo súčasnej krízy a posunuli londýnsky klub vyššie v tabuľke po katastrofálnych výsledkoch v Premier League.

slovakia

left justify in out

Španielsky futbalista reagoval na slová trénera anglického majstra Joseho Mourinha po pondelkovej prehre 1:2 v Leicesteri, keď sa portugalský kouč vyjadril, že jeho zverenci "znehodnotili jeho fenomenálnu prácu".

 

"Všetci musíme priznať svoj diel zodpovednosti," citovala Fabregasa agentúra dpa. "Ak ste dobre plateným hráčom, musíte sa aj správať ako veľký futbalista. Môžete zažiť nevydarené zápasy a nevydarenú sezónu, ale musíte sa vždy správať ako profesionál. Určite lepšie, ako vidíme teraz u každého jedného hráča."

 

Chelsea po šestnástich kolách stráca na vedúci Leicester už 20 bodov a v tabuľke jej patrí až 16. priečka. Podľa neho už Londýnčania stratili reputáciu šampióna. "Sebavedomie, ktoré sme nadobudli ako majstri, je dôležité, ale iba do určitého bodu. Nemôžeme už hovoriť o obhajobe titulu, no musíme sa určite zlepšiť. Nemyslím teraz na nič iné, ako na zdolanie Sunderlandu v najbližšom zápase v sobotu. Teraz nie je pre nás žiadny duel ľahký. Musíme opäť dokázať, že vieme víťaziť," tvrdí Fabregas.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona