VIDEO Fabian Orellana hodil do Sergia Busquetsa otep trávy, dostal červenú kartu

NETKY.SK • 6 Apríl 2015, 17:30 • 2 min
VIDEO Fabian Orellana hodil do Sergia Busquetsa otep trávy, dostal červenú kartu

VIGO – Určite ste už videli mnoho červených kariet za rôzne brutálne fauly či úmyselné ruky, ale niečo takéto sme videli prvýkrát aj my.

slovakia

left justify in out

Počas víkendu privítala Celta Vigo na svojom trávniku Barcelonu a aj keď bol zápas chudobný na góly (0-1), tak sme mohli byť svedkami veľmi zaujímavého momentu.

 

Domáci futbalista Fabian Orellana uvidel červenú kartu za to, že hodil do súpera otep trávy. Orellana totiž neudržal nervy na uzde kvôli Busquetsovmu zdržovaniu a v záchvate hnevu po ňom hodil trs trávy.

Zopár stebiel naozaj zasiahlo Busquetsa do krku, avšak jeho reakcia bola minimálne taká, akoby ho zasiahol meteorit. Vinník z domáceho tímu dostal za tento „hrubý“ zákrok okamžite červenú kartu. Naprázdno však neobišiel ani Busquets, ktorého sa nakoniec podarilo „prebrať z bezvedomia“ a uvidel žltú kartu za zdržovanie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona