Fabia Capella si pozvali do ruského parlamentu

NETKY.SK • 17 Október 2014, 14:16 • 2 min
Fabia Capella si pozvali do ruského parlamentu

MOSKVA - Tréner ruskej futbalovej reprezentácie Fabio Capello dostal od šéfa výboru Štátnej dumy pre telesnú kultúru, šport a mládež Igora Ananskicha pozvánku do parlamentu.

slovakia

left justify in out

"Pozval som pána Capella na zasadnutie nášho výboru. Chceli by sme, aby nás informoval o priebehu príprav národného tímu na MS 2018," uviedol Ananskich v rozhovore pre agentúru Itar-TASS. Stretnutie sa má uskutočniť 27. októbra.
     

Na zasadnutí výboru sa majú prerokovať aj otázky rozvoja infraštruktúry a výstavby štadiónov pre potreby svetového šampionátu, ktorý sa v roku 2018 uskutoční v desiatich ruských mestách.
     

Honorárny prezident Ruskej futbalovej únie Vjačeslav Koloskov uviedol, že podobné praktiky sú v zahraničí ojedinelé. "Som si istý, že rovnaké pozvanie by Capello v iných krajinách nedostal," povedal Koloskov pre denník Sport Den Za Dnem.
     

Capello zasadol na lavičku národného tímu v roku 2012, Rusi sa pod jeho vedením prebojovali na MS do Brazílie po 12-ročnej pauze. Hoci sa mužstvo neprebojovalo zo základnej skupiny, Ruská futbalová únia aj tak predĺžila zmluvu so 68-ročným Talianom až do skončenia MS 2018.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies