FA potrestala Mourinha za výroky proti rozhodcom mastnou pokutou

NETKY.SK • 14 Október 2015, 18:51 • 2 min
FA potrestala Mourinha za výroky proti rozhodcom mastnou pokutou

LONDÝN - Anglická futbalová asociácia (FA) potrestala kouča londýnskej Chelsea Joseho Mourinha pokutou vo výške 50.000 libier a stopom na jeden zápas za neprimerané vyjadrenia po uplynulej prehre 1:3 so Southamptonom.

slovakia

left justify in out

Portugalský taktik obvinil rozhodcov, že boli zaujatí proti jeho tímu.

 

Zápas Chelsea - Southampton sa odohral ešte pred reprezentačnou prestávkou v sobotu 3. októbra. Mourinho po ňom zaútočil na arbitrov, že sa boja pískať zákroky v prospech anglického šampióna. FA označila jeho výroky za nevhodné a za porušenie pravidiel mu udelila pokutu a jednozápasový dištanc. Pod sebavedomým Portugalčanom sa v uplynulom období pre neuspokojivé výsledky podlomila trénerská stolička a v médiách sa objavili špekulácie, že "The Blues" už majú za neho náhradu. Po spomínanom dueli sa však Mourinho vyjadril, že ak sa ho vo vedení chcú zbaviť, tak ho musia vyhodiť, pretože sám neodíde. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies