FA obvinila Škrtela po zákroku na De Geau

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 07:35 • 2 min
FA obvinila Škrtela po zákroku na De Geau

LONDÝN - Disciplinárna komisia Anglickej futbalovej asociácie (FA) obvinila slovenského obrancu v službách FC Liverpool Martina Škrtela z nešportového správania sa. Škrtel v závere nedeľňajšieho súboja proti Manchestru United nešetrne prišliapol nohu hosťujúceho brankára Davida De Geau.

slovakia

left justify in out

Incident, ktorý sa udial v nadstavenom čase, ušiel pozornosti hlavného rozhodcu Martina Atkinsona. Liverpool nezvládol kľúčový duel proti odvekému rivalovi a v domácom prostredí prehral 1:2.

 

Ako informovala agentúra AP, Škrtel má čas do utorka večera, aby sa k obvineniu vyjadril. Ak ho uznajú vinným, hrozí mu trojzápasový trest. Podobným zákrokom ako slovenský stopér sa v nedeľu prezentoval aj jeho spoluhráč Steven Gerrard. Skúsený stredopoliar sa necelú minútu po vybehnutí na trávnik v druhom polčase porúčal pod sprchy za nešportové správanie. Po 38 sekundách hry nešetrne prišliapol nohu Andera Herreru a okamžite uvidel červenú kartu.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies