FA obvinila Kloppa i hráčov Manchestru United z nešportového správania

NETKY.SK • 19 Október 2022, 07:14 • 2 min
FA obvinila Kloppa i hráčov Manchestru United z nešportového správania

LONDÝN - Anglická futbalová asociácia (FA) obvinila trénera FC Liverpool Jürgena Kloppa z nešportového správania v zápase proti Manchestru City. Vyšetruje aj hráčov Manchestru United, ktorí neudržali nervy na uzde po neuznanom góle v dueli s Newcastlom.

slovakia

left justify in out

Klopp dostal červenú kartu v 86. minúte

 

Kouč "The Reds" videl v nedeľu v 11. kole Premier League červenú kartu po tom, ako v 86. minúte začal nespokojne kričať na postranného rozhodcu. Za stavu 1:0 rozhodca neodpískal priamy kop po zákroku Bernarda Silvu na Mohameda Salaha, čo Kloppa značne nahnevalo. "Jürgen Klopp sa v zápase proti Manchestru City správal neadekvátne a dostal obvinenie za porušenie pravidla E3," informovala FA.

 

 


Hráčov Manchestru United obvinila FA pre neprimerané reagovanie na rozhodnutie hlavného arbitra Craiga Pawsona v nedeľnom zápase proti Newcastlu. Na začiatku druhého polčasu rozhodca neuznal Cristianovi Ronaldovi gól. Tréner "červených diablov" Erik ten Hag sa po zápase odmietol spätne vyjadriť k verdiktu. "Všetci sme videli rovnaký zápas. Mojou prácou nie je komentovať výroky rozhodcov," citovala Ten Haga agentúra AP.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies