FA Cup: Manchester United si zápas so štvrtoligistom zopakuje

NETKY.SK • 24 Január 2015, 12:51 • 2 min
FA Cup: Manchester United si zápas so štvrtoligistom zopakuje

CAMBRIDGE - Piatkové stretnutie 4. kola Anglického pohára (FA Cup) vo futbale na pôde štvrtoligového tímu Cambridge United (0:0) malo byť pre hráčov Manchestru United jednoznačnou záležitosťou.

slovakia

left justify in out

Nestalo sa, účastník Premier League nedokázal prekvapujúco na trávniku aktuálne dvanásteho mužstva League Two streliť ani jeden gól. Tešiť môže "červených diablov" aspoň to, že neinkasovali. Naopak, družstvo z univerzitného mesta dosiahlo v piatok pred návštevou 7987 divákov pamätnú remízu.

 

Podľa pravidiel FA Cupu sa v prípade nerozhodného výsledku v prvom zápase stretnutie opakuje na ihrisku tímu, ktorý nemal v prvom dueli výhodu domáceho prostredia. Na Old Trafford teda budú mať Red Devils druhú šancu potvrdiť úlohu favorita. Termín odvety ešte nie je známy. 

 

"Náš výkon v prvom polčase ma veľmi sklamal. Prispôsobili sme sa hre súpera, čo je nesprávne. V druhom dejstve sme sa zlepšili, prestali sme nakopávať dlhé lopty dopredu. No neskórovali sme a musíme odohrať jeden zápas navyše. V takýchto dueloch je všetko proti vám, fanúšikovia, zlé ihrisko, defenzívna organizácia protivníka. Každý vie, že Cambridge je v tejto konfrontácii slabším tímom, treba nájsť recept na jeho prekonanie. Nie vždy sa to však podarí, musíme byť vďační aj za to, že sme z FA Cupu nevypadli. Odvetu máme doma, víťazstvo bude povinnosťou," povedal pre manutd.com sklamaný tréner Manchestru United Louis van Gaal. 

 

Cambridge United - Manchester United 0:0 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies