F1: Williams rezignoval na snahu odvolať sa voči Massovej diskvalifikácii

NETKY.SK • 20 November 2015, 11:48 • 2 min
F1: Williams rezignoval na snahu odvolať sa voči Massovej diskvalifikácii

LONDÝN - Tím F1 Williams sa vzdal plánov na odvolanie voči diskvalifikácii jeho pilota Felipe Massu z minulotýždňovej Grand Prix v Brazílii. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Domáceho jazdca vylúčili, keďže jeho monopost mal pred štartom prehriatu zadnú pneumatiku. Pravá zadná pneumatika mala o 27 stupňov Celzia vyššiu teplotu, akú maximálne povoľuje jej výrobca Pirelli. Massa pôvodne skončil na okruhu Interlagos na ôsmom mieste, no dodatočne ho z pretekov vylúčili.

 

Williams síce stále s verdiktom nesúhlasí a myslí si, že by s odvolaním uspel, ale rozhodol sa šetriť na nákladoch. "Odvolacia komisia by aj tak zasadala až po sezóne a to sa my už chceme sústrediť na prípravu na rok 2016. Keďže ich rozhodnutie ani neovplyvní naše výsledky a pozíciu v Pohári konštruktérov, zbytočne by to stálo naše prostriedky," uviedol tím v oficiálnom komuniké.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona