F1: Williams potrebuje veľké vylepšenia, tvrdí Massa

NETKY.SK • 18 Január 2016, 12:10 • 2 min
F1: Williams potrebuje veľké vylepšenia, tvrdí Massa

BRATISLAVA - Ak chce Williams bojovať v tejto sezóne formuly 1 s Ferrari a Mercedesom, musí počas zimy urobiť veľký krok vpred.

slovakia

left justify in out

Tvrdí to jeden z pilotov britského tímu Felipe Massa. Williams skončil vlani v Pohári konštruktérov na treťom mieste, rovnakú priečku obsadil aj rok predtým. "Obidve sezóny boli veľmi dobré, ale chceme viac. Vieme, že na boj s tímami vpredu potrebujeme úžasné vylepšenia. Tak to chodí, keď sa pozriete na tieto tímy, majú oveľa viac možností, peňazí, čo sa v konečnom účtovaní odrazí na výkone," cituje Massu portál motorsport.com.


Tridsaťštyriročný Brazílčan je vo Williamse od roku 2014 a pozná slabé stránky tohto britského zoskupenia. "Najdôležitejšia vec, v ktorej potrebujeme vylepšenie, je aerodynamika monopostu. Musíme dať autu väčší prítlak. Povedal by som, že motory Mercedes, ktoré používame, sú veľmi podobné tým v továrenskom tíme. Je to najlepší motor, ale Ferrari je veľmi blízko," dodal vicemajster sveta z roku 2008.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona