F1: Vettel s Hamiltonom už urovnali spor po incidente počas VC Azerbajdžanu

NETKY.SK • 6 Júl 2017, 19:14 • 2 min
F1: Vettel s Hamiltonom už urovnali spor po incidente počas VC Azerbajdžanu

SPIELBERG - Nemec Sebastian Vettel a Brit Lewis Hamilton urovnali spor po incidente z predchádzajúcej Veľkej ceny Azerbajdžanu. Priamy stret dvoch hlavných konkurentov v boji o majstrovský titul sa udial počas pretekov v Baku.

slovakia

left justify in out

Vettel úmyselne vrazil svojím Ferrari do Mercedesu Hamiltona v čase, keď všetci piloti jazdili za bezpečnostným vozidlom. Nemca ešte počas pretekov potrestali traťoví komisári desaťsekundovou zástavkou v boxoch.

 

"Bol to zlý pohyb a ja som urobil zlé rozhodnutie. Nič viac k tomu netreba povedať. Som hrdý na tento moment? Nie, nie som. Môžem ho vrátiť späť? Nie. Ľutujem to? Áno," povedal na tlačovej konferencii pred VC Rakúska pilot Ferrari.

 

Hamilton pôvodne odmietol komentovať správanie svojho rivala, ale s odstupom času aj u neho ochladli emócie z incidentu. "Je to pre mňa ukončená záležitosť. Akceptoval som Sebastianove ospravedlnenie. Nič sa nezmenilo. Stále mám maximálny rešpekt pred ním ako jazdcom," citovala agentúra dpa britského pilota.

 

Pred víkendovou VC Rakúska vedie Vettel v priebežnej klasifikácii MS pred Hamiltonom o štrnásť bodov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies