F1: Vettel nevzdáva boj o titul

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 13:37 • 2 min
F1: Vettel nevzdáva boj o titul

MARANELLO - Nemecký pilot Ferrari Sebastian Vettel sa po triumfe na nedeľňajšej Veľkej cene Maďarska odmieta odpísať z boja o tohtoročný majstrovský titul vo formule 1.

slovakia

left justify in out

 Dvadsaťosemročný jazdec sa dokázal na Hungaroringu na štarte z tretieho miesta dostať pred obidva mercedesy a napokon sa udržal na prvej pozícii.

"Pred nami je ešte veľké množstvo práce, ale nikdy neviete. Som si istý, že skúsime absolútne všetko, aby sme nemožné spravili možným. Najlepším spôsobom, ako to dosiahnuť, je zostať pokojný a snažiť sa odviesť čo najlepší výkon. Uvidíme, kam nás tento prístup zavedie," cituje server ESPN Vettelove slová pre BBC. 

 

Ferrari úspechom na Hungaroringu splnilo stanovený cieľ, šéf Scuderie Maurizio Arrivabene hovoril pred začiatkom sezóny o méte dvoch víťazstiev. Vettel okrem Maďarska vyhral aj podujatie v Malajzii koncom marca. Rodák z Heppenheimu po 10 z 19 veľkých cien zaostáva za lídrom hodnotenia Lewisom Hamiltonom o 42 bodov, najbližšie preteky sa uskutočnia 23. augusta v belgickom Spa-Francorchamps. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona