F1: Vettel bude prvýkrát otcom

NETKY.SK • 10 December 2013, 15:58 • 2 min
F1: Vettel bude prvýkrát otcom

MNÍCHOV - Štvornásobný majster sveta formuly 1 Sebastian Vettel sa stane už čoskoro prvýkrát otcom. Jeho o rok mladšia priateľka Hanna čaká dieťa. Ako prvý o tom informoval časopis Bunte. Vettelov hovorca následne potvrdil informácie pre magazín Bild.

slovakia

left justify in out

Dvojica je spolu už sedem rokov, na verejnosti ju však vidieť iba zriedka. Zoznámili sa počas gymnaziálnych čias v Heppenheime. Páru sa darí vyhýbať davom a snaží sa viesť život bez pozornosti. Hanna podporuje Sebastiana Vettela v ťažkých chvíľach, za čo jej priateľ niekoľkokrát verejne poďakoval.

Dvadsaťšesťročný Nemec sa tento rok stal štvrtýkrát majstrom sveta v F1. V tímoch Toro Rosso a Red Bull absolvoval v elitnom motoristickom seriáli celkovo 120 pretekov, z ktorých 39 vyhral a 62-krát sa postavil na pódium pre najlepších.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies