F1: V Red Bulle po Španielsku spokojnosť, robí pokroky

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 13:11 • 2 min
F1: V Red Bulle po Španielsku spokojnosť, robí pokroky

MILTON KEYNES - Napriek tomu, že Daniel Ricciardo skončil na uplynulej Veľkej cene Španielska F1 na treťom mieste až so 49-sekundovým odstupom za víťazným Lewisom Hamiltonom z Mercedesu, šéf Red Bullu Christian Horner vidí pozitíva.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný boss rakúskeho tímu tvrdí, že aj napriek hegemónii "strieborných šípov" je strata Red Bullu menšia, ako sa na prvý pohľad zdá. Horner povedal, že náskok Mercedesu narástol na takú hodnotu vďaka priaznivým okolnostiam. Zatiaľ čo Ricciarda zo začiatku brzdil Williams Valtteriho Bottasa, štvornásobný a úradujúci majster sveta Sebastian Vettel sa prebíjal štartovým poľom, aby napokon z 15. miesta finišoval na štvrtom. 

 

"Keď sa pozriete na poslednú pasáž, keď Mercedes tlačil na pílu a Daniel so Sebastianom mali pred sebou voľný priestor, tak sme sa definitívne trochu priblížili. Je to stále značná strata, ktorú musíme prekonať. Ale je skvelé vidieť, že robíme pokrok a oddialili sme sa od Ferrari a zvyšku štartového poľa. Sebastian predviedol parádny výkon. Išiel si za svojím a predbiehal všade, kde sa dalo, nie len na rovinkách a za pomoci DRS," citoval Hornera server autosport.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona