F1: V Mercedese sa s novou Rosbergovou zmluvou neponáhľajú

NETKY.SK • 25 Apríl 2016, 14:44 • 2 min
F1: V Mercedese sa s novou Rosbergovou zmluvou neponáhľajú

MILTON KEYNES - Tím Mercedes vo formule 1 chce pokračovať v spolupráci s nemeckým pilotom Nicom Rosbergom, ale ani jedna zo strán sa nebude ponáhľať s finalizáciou nového kontraktu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročnému rodákovi z Wiesbadenu po sezóne vyprší platnosť zmluvy so "striebornými šípmi", ale ohľadom novej je sebaistý. Šéf tímu Toto Wolff vyhlásil, že obnovenie kooperácie závisí od dohody na viacerých detailoch.

 

"Možno by sme sa s tým mali poponáhľať," povedal Wolff po Veľkej cene Číny, kde Rosberg vyhral svoje tretie preteky v sezóne. "Na dohodu je vždy potrebné dvoch a musíme to urobiť správnym spôsobom. Všetko máme pod kontrolou. Je veľmi dôležitým pilierom tímu a podáva dobré výkony. Podľa môjho názoru nie je nič, čo by hovorilo proti nemu. V určitej fáze sezóny si k tomu sadneme a pozhovárame sa, obaja však máme z toho dobrý pocit," dodal Rakúšan.

 

Vlani sa vlieklo aj predĺženie zmluvy s Lewisom Hamiltonom, napokon podpísal trojročný kontrakt do konca ročníka 2018. Informoval server ESPN.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies