F1: Šéf tímu Mercedes: O majstrovi sa rozhodne až na konci

NETKY.SK • 28 Júl 2016, 14:18 • 2 min
F1: Šéf tímu Mercedes: O majstrovi sa rozhodne až na konci

BRACKLEY - Šéf tímu Mercedes vo formule 1 Toto Wolff je presvedčený, že o majstrovský titul sa bude tento rok bojovať do posledných pretekov v Abú Zabí.

slovakia

left justify in out

Situácia v šampionáte je na začiatku druhej polovice sezóny mimoriadne vyrovnaná, úradujúci majster sveta Lewis Hamilton vedie o šesť bodov pred kolegom z tímu "strieborných šípov" Nicom Rosbergom. Brit mal spočiatku už 43-bodové manko, ale z posledných šiestich pretekov dokázal vyhrať päť.


"Na začiatku sezóny Nico získal toľko bodov oproti Lewisovi, teraz môžete vidieť, že sa to preklápa z jednej strany na druhú. V tomto momente je dôležité, aby sme boli schopní víťaziť alebo umiestniť sa na pódiu. Je to o vyhýbaní sa chybám, mohlo by nás to stáť titul. Myslím si, že budeme vidieť zmeny na čele poradia počas celej sezóny a šampionát sa rozhodne až na konci," povedal Wolff pre motorsport.com.


Najbližšia veľká cena sa uskutoční už najbližšiu nedeľu v nemeckom Hockenheime. Záverečná v Abú Zabí v Spojených arabských emirátoch je na programe 27. novembra.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona