F1: Sauber vyfúkol Williamsu Brazílčana Nasra

NETKY.SK • 6 November 2014, 09:21 • 2 min
F1: Sauber vyfúkol Williamsu Brazílčana Nasra

SAO PAULO - Tím formuly 1 Sauber vkladá nádeje do Brazílčana Felipeho Nasra. S 22-ročným pilotom podpísal zmluvu na sezónu 2015, do ktorej vstúpi s kompletne zmenenou jazdeckou dvojicou.

slovakia

left justify in out

Nasrovým kolegom bude o dva roky starší Švéd Marcus Ericsson, ktorý v tomto ročníku zbiera nováčikovské skúsenosti v Caterhame. Sauber už viac nepočíta s Nemcom Adrianom Sutilom a Mexičanom Estebanom Guttiérezom. Tí v tejto sezóne nezískali ani bod. Nasr počas nej testoval pre Williams a zároveň účinkuje v seriáli GP2, kde mu patrí zo štyrmi víťazstvami priebežné druhé miesto. V roku 2011 vyhral britský šampionát formuly 3, dva roky predtým ovládol európsky seriál formuly BMW.

 

"Sauber mi ponúkol splnenie môjho sna. Tím má predpoklady na to, aby dosahoval lepšie výsledky ako doteraz," myslí si Brazílčan s libanonským pôvodom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies