F1: Sauber nestihne prvé testy v Barcelone, nové auto predstaví neskôr

NETKY.SK • 19 Január 2016, 13:41 • 2 min
F1: Sauber nestihne prvé testy v Barcelone, nové auto predstaví neskôr

HINWIL - Nový monopost Sauberu pre túto sezónu formuly 1 nebude hotový do začiatku februárových prvých testov v španielskej Barcelone. V pondelok to potvrdil švajčiarsky tím. Plány zoskupenia z Hinwilu prekazili neskoré zmeny na úvod tohtoročného pretekárskeho kalendára.

slovakia

left justify in out

Sauber mal pôvodne odhaliť nové auto na začiatku marca, keď sa mali uskutočniť prvé skúšobné jazdy, no aj napriek miernemu posunu termínov sa držal prvého plánu namiesto toho, aby skúsil monopost C35 narýchlo postaviť.

 

Pred prvými testami sa chystá predstaviť monoposty pre rok 2016 väčšina tímov. Do Barcelony 22. - 25. februára tím privezie modifikované minuloročné auto v tohtoročnom lakovaní. S hotovým autom pre túto sezónu vyjde Sauber na trať až počas druhých a zároveň posledných testov 1. - 4. marca tiež v Barcelone. Informoval portál motorsport.com.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies